Târgu Mureș: Aplicație pentru monitorizarea transportului în comun promisă de Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 26 octombrie, într-o conferință de presă, că intenționează implementarea unei aplicații pe telefonul mobil prin intermediul căreia cetățenii vor beneficia de informații utile, în timp real, despre transportul în comun din ”Orașul Trandafirilor”.

”Am avut discuții cu domnul director Tatar Bela și din câte am înțeles cel puțin curățenia autobuzelor deja s-a îmbunătățit, dar asta urmează să mai verificăm și evident să pornim o aplicație care să permită târgumureșenilor să urmărescă unde se află autobuzul pe o rută, măcar pe telefonul mobil. Câteva luni de zile, până reușim să finalizăm o licitație, o să avem și indicatoare în stații de autobuze. În momentul de față avem circa 80 de autobuze funcționale în Târgu Mureș ceea ce este mult mai puțin decât am avea nevoie, dar să sperăm că în curând sosesc și autobuzele care ne-au fost promise prin acest sprijin guvernamental care s-a anunțat, respectiv autobuzele electrice”, a afirmat Soós Zoltán.

Alex TOTH

Post-ul Târgu Mureș: Aplicație pentru monitorizarea transportului în comun promisă de Soós Zoltán apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole