Tânăr căutat de autoritățile austriece, depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud

Un tânăr care era căutat de autoritățile din Austria a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Pe numele acestuia există un mandat european de arestare, fiind bănuit ca ar face parte dintr-o grupare specializată în furturi.

”La data de 9 iunie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au depistat și identificat un tânăr de 24 de ani, din Bața, față de care autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare. Tânărul este bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt în cadrul unei asociații infracționale sau grup criminal organizat, conform Codul penal austriac”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore. Tânărul urmează să fie prezentat Curții de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile austriece.

Articolul Tânăr căutat de autoritățile austriece, depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole