Tamaș și Țicu “antrenați” de Mutu!

Tamaș și Țicu “antrenați” de Mutu!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa rundei a treia din Superliga. Din primul “11” fac parte și doi petroliști, Gabriel Tamaș și “căpitanul” Valentin Țicu, ambii remarcați prin prestațiile pe care le-au avut în confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe. De asemenea, Tamaș, autorul primului gol al echipei noastre în această stagiune, a fost ales, de către LPF și deținătorii de drepturi TV, cel mai bun om al întâlniri Petrolul – Sepsi.

Un alt remarcat al Petrolului în jocul cu Sepsi a fost și portarul Vâlceanu care prin intervențiile sale a ajutat echipa să obțină un punct. Chiar dacă destui au spus că Petrolul trebuie să se mulțumească cu egalul, la cum au decurs ostilitățile pe teren, după joc, mijlocașul Cebotaru era afectat din cauza remizei deoarece a crezut că Petrolul va reuși din a treia încercare. Nu a fost să fie, însă veteranul moldovean și colegii săi au șansa să câștige următorul meci.

Octavian Vâlceanu:’’Am luat ce e pozitiv din meciul cu Sepsi și ne gândim la următorul joc. După acest egal sperăm să vină și prima victorie, vineri, cu U Cluj. Încercăm la fiecare meci să câștigăm și suntem mai încrezători că o putem face.”

Eugeniu Cebotaru:’’Trebuie să vorbim mai puțin și să facem mai mult pe teren! Să nu aruncăm cu vorbe, să vină următorul meci și prin muncă, determinare, să vorbim pe teren. E greu de spus dacă prima victorie va veni acasă sau în deplasare pentru că sezonul acesta este foarte frumos, foarte echilibrat, cu multe echipe de tradiție și toate își doresc victoria. Nu are importanță dacă reușim primul succes acasă sau în deplasare.”

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole