Taj Mahal din Atlantic City, SUA – una din fostele clădiri ale lui Donald Trump (Foto)

Cazinoul, cunoscut inițial sub numele de Trump Taj Mahal, a fost inaugurat de proprietarul său de atunci Donald Trump în 1990 și a fost construit la un cost total de aproape 1 miliard de dolari SUA.

Restaurantele originale de la Taj Mahal includeau Hard Rock Cafe, Sultan’s Feast, Dynasty, Il Mulino New York, Moon at Dynasty și Robert’s Steakhouse. A fost, de asemenea, casa Scores, primul club de strip-club din țară.

Taj Mahal a ajuns aproape de închidere în 2014, pe măsură ce compania-mamă a intrat în faliment, dar în cele din urmă a rămas deschisă sub noua proprietate a Icahn Enterprises.

În 2015, Taj Mahal a recunoscut că a încălcat în mod deliberat reglementările anti-spălare a banilor timp de ani de zile și a fost amendat cu 10 milioane de dolari.

A fost cea mai mare pedeapsă percepută vreodată de guvernul federal american împotriva unui cazinou.

La 3 august 2016, s-a anunțat că Trump Taj Mahal se va închide după Ziua Muncii, deoarece pierde milioane de dolari în fiecare lună. Acesta a fost închis pe 10 octombrie 2016.

La 1 martie 2017, Seminole Tribe din Florida, prin marca Hard Rock International, și familiile Morris și Jingoli, au anunțat cumpărarea facilității și conversia la marca Hard Rock Hotel și Casino.

S-a redeschis pe 27 iunie 2018, cu o zi mai devreme decât era planificat.

Foto Mădălina Corina Diaconu

The post Taj Mahal din Atlantic City, SUA – una din fostele clădiri ale lui Donald Trump (Foto) first appeared on Cunoaste lumea.

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul

Alte articole