Sute de sancțiuni aplicate de Poliția Mureș

Peste 600 de poliţişti mureșeni au fost la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru siguranța și ordinea publică pe raza județului.

Evenimentele desfășurate în această perioadă în județul nostru s-au încheiat fără incidente din punct de vedere al ordinii și siguranței publice.

”Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în perioada 17-19 iunie, polițiștii au desfășurat 47 de acțiuni, în urma cărora au fost aplicate 365 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 147.460 de lei. În urma activităților desfășurate pe linie de combatere și prevenire a consumului ilicit de droguri sau a altor substanțe psihoactive, zece persoane au fost testate cu aparatul Drugtest, în urma testării fiind întocmite două dosare penale și reținute două permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Sute de sancțiuni aplicate de Poliția Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole