Survivor România 2021 Live Video. Cine este eliminat? Vezi ediția de astăzi, 6 iunie

Competiția sportivă de la Kanal D atinge un moment culminant între Adelina Damian și Albert Oprea, neînțelegerile dintre Războinici fiind la ordinea zilei. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00!

Frumoasa brunetă și favoritul publicului nu mai pot ajunge la niciun fel de numitor comun. Cei doi concurenți de la Survivor România își aruncă vorbe grele, după ce Adelina Damian și Maria Chițu par să fi făcut o alianță.

Albert Oprea este extrem de supărat de atitudinea celor două fete, după ce blondina a spus la un moment dat că băieții din echipa albastră sunt niște lași. De aici lucrurile au degenerat și mai mult.

Survivor România, episodul de duminică, 6 iunie 2021. Live Video

Albert: „Ce vrei tu? De ce ai venit tu aici?

Adelina: Eu nu vreau nimic…

Albert: Tu ai greșit emisiunea!

Adelina: Băi, Albert, te rog frumos să nu mă iei cu lucrurile astea!

Albert: Ne-ați denigrat! Și tu și Maria!”, este schimbul de replici dintre Albert Oprea și Adelina Damian, care are loc în camp, de față cu ceilalți concurenți.

Sebastian Chitoșcă și Zanni simt nevoia să intervină la un moment dat, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” mărturisind că este de partea băieților Războinici. Artistul nu poate înțelege de ce fetele au făcut o strategie pe ascuns.

„Simțeam să mă bag și eu și Sebi și m-am băgat. La un moment dat simțeam că mi s-a făcut scârbă”, a declarat protejatul lui Alex Velea.

De aceeași părere este și Andrei Dascălu, care susține că unii participanți din Republica Dominicană au cam uitat care este scopul competiției sportive Survivor România. Războinicul crede că lupta ar trebui să se dea în teren, nu în camp.

„Momentan ne luptăm și unii cu alții în echipă. Dacă nu vor rezolva problema sta cred că fiecare va lua drumul lui și ne vom strica și mai tare decât suntem”, este de părere Andrei.

Survivor România, o nouă eliminare. Cine părăsește emisiunea

Certurile și discuțiile tot mai aprinse din tabăra Războinicilor nu sunt tocmai bune pentru ei, pentru că nu vor reuși să adune puncte. De altfel, fetele Adelina Damian și Maria Chițu sunt deja propuse pentru eliminarea din competiție.

Jocul de comunicare din seara zilei de duminică, 6 iunie 2021, vine cu o nouă nominalizare, care îi poate lăsa pe concurenții din echipa albastră cu unul în minus și implicit lupta pentru marele premiu va fi mult mai grea.

Războinicii și Faimoșii trebuie să dea totul în teren, într-un meci care se desfășoară exclusiv pe nisip. Lupta devine tot mai strânsă, toate jocurile de săptămâna asta fiind câștigate numai de cei cu banderolă roșie.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole