„Sunt in viata si probabil deja scoase din tara!” Cine face declaratia tulburatoare, despre fetele disparute la Caracal

O scrisoare deschisă a fost postată de către medicul estetician Adina Alberts. Pe pagina sa de Facebook, celebra doctoriță vorbește despre o ipoteză la care și alții s-au gândit: cea conform căreia Luiza și Alexandra, fetele dispărute în Caracal, ar fi încă în viață și deja departe de România.
„Sunt in viata si probabil deja scoase din tara!” Cine face declaratia tulburatoare, despre fetele disparute la Caracal

Adina Alberts explică totul într-o postare lungă, în care i se adresează premierului Viorica Dăncilă.

„Stimată doamnă, cu respect pentru funcţia pe care o ocupaţi în stat, daţi-mi voie să va spun că dvs sunteţi, în toată povestea asta, foarte departe de adevăr! Dvs cu referendumul despre care vorbiţi public… Fetele astea nu sunt moarte! Doamna, mai pierdeţi mult vremea!?!? Sesizaţi, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!!

Daţi-le în urmărire generală. Există organisme internaţionale care se lupta din greu cu acest fenomen. Ştiţi că România ocupă locul întâi în Europa la traficul de minori?!? Deplasaţi-va personal la Caracal, “înghesuiţi-l” pe procurorul care a întârziat acţiunea poliţiştilor şi aflaţi adevărul!

Luaţi-o la întrebări şi pe doamna procuror care a ieşit public alaltăieri seară, la 21:30, ora de maximă audienţă, şi cu lacrimi în glas ne-a anunţat că “în cenuşă din cazan s-au găsit bijuteriile Alexandrei, recunoscute de mama fetei, precum şi fragmente de oase şi dinţi ce par a fi umani”, declaraţie publică ce a avut o singură menire, aceea de a ne face pe noi toţi să credem că fetele sunt moarte şi să ne obişnuim cu ideea.

3. Ieşirea publică a dnei procuror, seară, la 21:30, total neobişnuită, oferind detalii menite să ne “facă praf” pe noi telespectatorii, şi să ne şteargă orice urmă de îndoială asupra morţii acesteia!

4. Mama Alexandrei a primit un telefon de la un număr necunoscut şi o voce bărbătească i-a spus:”Mama soacră, eu şi faţă ta am plecat în Anglia că să facem bani!”

5. “Criminalul” declara că a surprins-o pe faţă la telefon apelând 112. Păi oricine ştie că, după un apel la 112, ar fi trebuit că poliţia să ajungă urgent. “Criminalul” asta, în schimb, nu s-a sinchisit, şi “a omorât-o, a tranşat-o, a incinerat-o” parcă ştiind că nimeni şi nimic nu-l va deranja din treaba!

Citeste continuarea aici

Sursa: BeWoman.net – vezi articolul

Alte articole