Știrile zilei din sport, joi, 14 octombrie. Juventus încearcă să facă transferul iernii și să îl ia pe Bernardo Silva

Bernardo Silva, ținta numărul unu a lui Juventus. Care sunt șansele transferului de la Manchester City

Bernardo Silva este fotbalistul pe care Juventus încearcă să îl aducă în iarnă la Torino. Va fi însă greu ca portughezul să fie luat de pe Ettihad, având în vedere startul bun de sezon pe care îl are alături de Manchester City.

Lusitanul a marcat un gol în cele nouă meciuri disputate în toate competițiile în acest sezon și mai are contract pe încă patru ani cu echipa lui Pep Guardiola. Mijlocașul a fost titular în șase partide și a marcat golul decisiv cu Leicester, în meciul de luna trecută.

Atitudinea și implicarea în joc a portughezului a stârnit laude din partea lui Guardiola, care l-a descris pe Bernardo drept „unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume”.

Bernardo Silva (27 de ani) este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 70 de milioane de euro.

„Tot ce îmi doresc este ca el să fie fericit. Merită tot ce e mai bun. Până la urmă, e alegerea lui dacă vrea să plece sau nu. Tot ce pot spune e că Manchester City ar pierde unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

Dacă e fericit? Nu poți juca atât de bine dacă nu ești fericit. E imposibil”, a declarat Pep Guardiola despre Bernardo Silva.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole