Știrile zilei din sport, joi 10 iunie. Coutinho nu duce lipsă de oferte. Încă o posibilă destinație pentru mijlocașul căzut în dizgrație la Barcelona

Coutinho a intrat în vizorul lui Olympique Marseille. Barcelona vrea 40 de milioane de euro în schimbul său

Chiar dacă președintele Juan Laporta vrea cu orice preț să scape de el în această vară, din cauza problemelor financiare ale Barcelonei, Philippe Coutinho nu are motive de îngrijorare. Pe lângă Everton, care s-a interesat constant de serviciile sale, în cursa pentru un eventual transfer a intrat și un club important din Ligue 1.

Potrivit Mundo Deportivo, Olympique Marseille nu concepe să nu câștige titlul în noul sezon, așa că ar putea achita cele 40 de milioane de euro solicitate de catalani în schimbul mijlocașului brazilian.

Rămâne de văzut, însă, dacă sunt dispuși să ofere și un salariu pe măsură, în condițiile în care acesta încasează aproximativ 9 milioane de euro pe an, iar contractul cu gruparea blaugrana expiră abia în 2023.

În plus, antrenorul Ronald Koeman s-a declarat mulțumit de evoluțiile sale și ar dori să-l păstreze. În cele 90 de meciuri jucate pentru Barcelona, fostul star al lui Liverpool a marcat 23 de goluri și a reușit 14 pase decisive.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole