Start fizic pentru Petrolul

Start fizic pentru Petrolul

Ajunși de puțin timp în Turcia, „lupii” au avut parte, astăzi, de prima zi plină a cantonamentului de la Kartepe. Una cu două antrenamente, primul dintre acestea desfășurându-se dimineață, pe terenurile unei baze sportive aflate la circa 20 de minute distanță de locul în care este cazată delegația petrolistă. O ședință cu specific aproape exclusiv fizic, la care elevii lui Nicolae Constantin au răspuns fără probleme.

Fotbaliștii Petrolului se antrenează cu gândul la primul test al verii. Ei vor urma să întâlnească, joi, pe FC Dinamo-Auto Tiraspol, echipă clasată pe locul șase în ultima ediție a primei ligi din Republica Moldova. Partida se va disputa cu începere de la ora locală 17.00, aceeași și în România. Nicolae Constantin și asistenții săi mizează, în acest acest stagiu, pe un lot alcătuit din 23 de jucători:

Portari: Raul Avram, Sebastian Moroz, Andrei Jercălău

Fundași: Georgi Pashov, Florin Borța, Alberto Olaru, Marian Huja, Bart Meijers, Răzvan Horj, Gabriel Tamaș, Valentin Țicu, Mihai Velisar.

Mijlocași:Eugeniu Cebotaru, Takayuki Seto, Lucian Dumitriu, Jair da Silva Tavares, Marius Cioiu, Cosmin Tucaliuc, Mario Bratu, Dragoș Gheorghe.

Atacanți: Simon Măzărache, Mirko Ivanovski.

În lot nu se află, deocamdată, Gicu Grozav, cel care va ajunge în Turcia zilele următoare, dar nici Sory Diarra care parcă mai vrea să evite un cantonament cum l-a “driblat” și pe cel din iarna trecută! Sursa:fcpetrolul.ro

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole