Spuma party! Fantanile din Ploiesti, mai ceva ca-n Tenerife, dupa ce persoane necunoscute au turnat sampon in apa

Spuma party! Fantanile din Ploiesti, mai ceva ca-n Tenerife, dupa ce persoane necunoscute au turnat sampon in apa

Senzatii tari, romanesti, ca la mama acasa! Fantanile arteziene din Ploiesti, mai exact cea din fata Primariei si cea de la Gara de Sud s-au umplut de spuma, astazi, iar „organizatorii” petrecerii sunt in continuare de negasit. Asta, in cazul in care cineva chiar ii cauta.

Potrivit SGU, in apa au fost turnate „substante generatoare de reactii chimice”, cel mai probabil fiind vorba despre sampon.

„Reamintim ploieştenilor faptul că tolerarea comportamentului lipsit de civism al unor persoane are ca rezultat încurajarea acestora în a comite şi mai multe acte de vandalism. Toate acestea ne îngreunează activitatea de întreţinere şi modernizare a obiectivelor administrate. Solicităm cetăţenilor să sesizeze toate actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP (0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954). În imagini – vandalizarea fântânilor arteziene din zona Casa Sindicatelor şi Gara de Sud, în cursul zilei de astăzi – 18 iunie a.c, prin deversarea unor substanţe generatoare de reacţii chimice”, se arată într-un comunicat al SGU Ploieşti.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole