SPORT/ Încep meciurile amicale pentru handbalistele de la CSM Galați

Fără un cantonament montan, handbalistele antrenate de Valeriu Costea, proaspăt revenite în Liga Florilor, se pregătesc la Galați cu antrenamente fizice pe stadion și antrenamente tehnico-tactice.

Din motive obiective, lotul nu este încă definitivat iar unele jucătoare ce se află sub contract nu participă încă la antrenamente.

Mădălina Manolachi, Iasmina Ichim, Ana Maria Lopătaru au revenit la începutul săptămânii de la Europenele Universitare, iar cele două straniere transferate în această vară: muntenegreanca Ivana Djurovic, 20 ani, de la HC Levalea 2010, și sârboaica Katarina Mancic, 25 ani, de la ZRK Bukovicka Banja, vor ajunge la Galați în cel mai scurt timp după rezolvarea problemelor cu vizele.

Celelalte achiziții: Andreea Sandu, Alexandra Prodan și Bianca Zegrean s-au alăturat deja lotului gălățean.

CSM Galați va începe în perioada următoare meciurile amicale. Primul este programat chiar în acest week-end, sâmbătă, 6 august, în deplasare la Gloria Buzău.

De asemenea, echipa gălățeană va participa ulterior la două turnee: 11-12 august la Rm. Vâlcea alături de: Dacia Mioveni, CSM Slatina și SCM Rm. Vâlcea, respectiv 19-20 august la Brăila, unde vor mai fi prezente SCM Craiova, Corona Brașov și Dunărea Brăila.

Prima etapă din Liga Florilor este programată pentru 28 august.

The post SPORT/ Încep meciurile amicale pentru handbalistele de la CSM Galați first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole