Spectacol Blessed Dance Studio la Palatul Culturii

Un show plin de momente memorabile va avea loc vineri, 27 ianuarie, în Palatul Culturii din Târgu Mureș: Blessed Dance Studio organizează al treilea spectacol creat de profesoarele talentate ale studioului de dans.

Programul spectacolului va conține coregrafii cu diferite teme, haine superbe și mișcări acrobatice, iar dansurile vor fi prezentate de tineri și copii în mare parte, dar vom vedea și echipa de adulți pe scenă.
Spectacolul va începe de la ora 19.00, iar biletele pot fi achiziționate din Blessed Dance Studio (Mureș Mall, etajul 3) sau de la fața locului, în limita stocului disponibil.

”Am început această afacere acum 5 ani, ca o tânără cu vise mari. Am visat să am propriul meu studio, plin de mari dansatori care formează o comunitate în care să-ți găsești locul și să devii cea mai bună versiune a ta. Am făcut să se întâmple și am realizat lucruri pe care nici măcar nu credeam că vor fi posibile. În acești 5 ani am construit atât de mult, chiar simt că a trecut un deceniu. Am făcut atât de multe videoclipuri încât nici măcar 3 ore de vizionare nu sunt suficiente pentru a le vizualiza pe toate. Am ajuns la mii de urmăritori, milioane de vizualizări, colaborări uimitoare și am făcut niște spectacole de neuitat. Cred că Eul meu mai tânăr ar fi atât de mândru de mine și am fost atât de binecuvântat pe parcurs”, a precizat Adel Bery, organizatoare și fondatoare Blessed Dance Studio.

De la înființarea în anul 2017 și până în prezent, Blessed Dance Studio are în palmares numeroase succese în stiluri cum ar fi Street Dance, Contemporan/ Gimnastică și High Heels.

”Am supraviețuit cu adevărat unei pandemii globale și multor alte suișuri și coborâșuri. Nu a fost o călătorie ușoară, dar cu siguranță a meritat fiecare sacrificiu. Iubesc persoana care am devenit de-a lungul călătoriei și mă face să mă simt împlinită. sunt pe drumul cel bun. Acest studio mi-a dat atât de mult și i-am dat acestui studio totul. Vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care l-au ales pe Blessed și au ajutat să devină ceea ce este astăzi. Am făcut-o împreună.

Știu că urmează lucruri și mai mari și Dumnezeu știe calea”, a mai transmis Adel Bery.

(Redacția)

Post-ul Spectacol Blessed Dance Studio la Palatul Culturii apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole