Spărgători prinși în flagrant în incinta unei societăți comerciale (FOTO)

Doi bărbați s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost prinși în flagrant de jandarmii arădeni în timp ce dădeau o spargere la o societatea comercială din Arad.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după miezul nopții, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a observat în incinta unei societăți comerciale fascicule luminoase asemănătoare celor create de o lanternă.

„Având în vedere faptul că societatea respectivă era închisă de mai multă vreme, iar la acea oră nu ar fi trebuit să fie nimeni în incintă, jandarmii au trecut la efectuarea verificărilor ce se impuneau. După cercetarea mai multor încăperi, jandarmii au depistat sursa fasciculelor de lumină, respectiv lanternele folosite de doi bărbați echipați cu haine de culoare închisă și mănuși. Aceștia au fost descoperiți într-o hală în timp ce transportau mai multe bunuri. La vederea jandarmilor cei doi bărbați au luat-o la fugă, dar au fost imobilizați imediat”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că cele două persoane, cu vârste de 29 respectiv 42 ani, au pătruns în incinta unei societăți comerciale aflate în conservare din municipiul Arad, au demontat opt motoare electrice și mai multe componente ale unor benzi transportatoare cu intenția de a le sustrage. Bunurile erau aranjate (n.r. – foto, jos) la ieșirea din unitatea respectivă, urmând a fi transportate”, informează jandarmii.

Oamenii legii au întocmit pe numele celor doi actele de sesizare a organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de „tentativă de furt calificat” și „distrugere”.
The post Spărgători prinși în flagrant în incinta unei societăți comerciale (FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Sursa: NewsAr.ro – vezi articolul

Alte articole