Soós Zoltán, întâlnire cu aproape 200 de cetățeni din cartierul Dâmbu Pietros

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, s-a întâlnit joi, 8 februarie, în incinta Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul”, cu un grup de locuitori din cartierul Dâmbu Pietros, pentru a dezbate proiectele actuale și viitoare ale orașului.

”Prima întâlnire din acest an am avut-o cu locuitorii din zona Dâmbu Pietros. Aproape 200 de persoane au venit să ne spună preocupările, mai ales cele legate de planul de reabilitare a străzilor din zonă, în ce stadiu se află blocurile intrate deja în procesul de reabilitare termică, când și care blocuri urmează, toaletarea arborilor, dar şi curățenia şi locurile de parcare. Am ascultat cu atenție și, alături de colegii mei prezenți la această întâlnire, ne vom asigura că aceste probleme vor fi soluționate în cel mai scurt timp posibil. Le mulțumesc tuturor celor care au acceptat invitația și au participat la acest dialog sincer și deschis. Voi continua aceste întâlniri cu locuitorii orașului, deoarece cred că este deosebit de important să avem discuții față în față. Prin propuneri și sugestii, împreună putem lucra să îmbunătățim viața în întreaga comunitate”, a scris Soós Zoltán, pe pagina sa de Facebook.

(Redacția)

Post-ul Soós Zoltán, întâlnire cu aproape 200 de cetățeni din cartierul Dâmbu Pietros apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole