Șoferii și pietonii care nu respectă regulile de circulație, în vizorul polițiștilor brașoveni. S-a lăsat cu amenzi de 13.000 lei

În această dimineață (11 iulie) polițiștii din cardul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au organizat și desfășurat o serie de acțiuni, dedicate siguranței pietonilor, activități care au avut ca obiectiv principal prevenirea accidentelor rutiere, prin protejarea cetățenilor, care se deplasează pedestru, în municipiul Brașov.

La activități au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier, în colaborare cu Secțiile 1-5 de Poliție Brașov, Serviciul Rutier Brașov, Poliția Stațiunii Predeal, Poliția Municipiului Codlea, Poliția Orașului Ghimbav, Poliția Municipiului Săcele și Poliția Stațiunii Râșnov. Inițiativa polițiștilor, derulată în mai multe zone ale orașului, a vizat intensificarea monitorizării circulației în apropierea trecerilor de pietoni și în zonele cu trafic pietonal intens. Astfel, pe parcursul activităților, polițiștii s-au asigurat că regulile de circulație sunt respectate de atât de către conducătorii auto, cât și de către pietoni.

Având în vedere faptul că scopul principal al acestor măsuri a fost preventiv, polițiștii au acționat pentru prevenirea incidentelor rutiere și pentru a menține un mediu de siguranță adecvat, pentru toți participanții la trafic. La finalul acțiunilor, rezultatele s-au concretizat prin aplicarea unui număr de 139 de sancțiuni contravenționle, în valoare totală aproximativă de 13000 lei și în reținerea unui certificat de înmatriculare auto.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov subliniază importanța colaborării cu cetățenii și le mulțumește acestora pentru sprijinul acordat în menținerea siguranței rutiere!

<p>Aceasta postare Șoferii și pietonii care nu respectă regulile de circulație, în vizorul polițiștilor brașoveni. S-a lăsat cu amenzi de 13.000 lei apare prima data pe Transilvania 365.</p>

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole