Șoferi beți și fără permis prinși în trafic de polițiștii botoșăneni

La data de 16 iunie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta are permisul de conducere reținut.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 16 iunie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe Drumul Județean D.J. 282, în localitatea Todireni, un autoturism, condus de un tânăr de 33 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult de atât, fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea reultată a fost de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de peste 1.300 de lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 16 iunie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe Drumul Comunal DC 81 din comuna Ibănești, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

The post Șoferi beți și fără permis prinși în trafic de polițiștii botoșăneni appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole