Șofer din Botoșani, dat pe mna polițiștilor de trecători prin apel la 112

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe strada Sucevei.

Polițiștii au identificat în trafic autoturismul și au procedat la oprirea acestuia, prilej cu care au observat că bărbatul care se afla la volan, în vârstă de 70 de ani,  era incoerent, nu a reușit să înmâneze documentele și nici nu a dorit să coboare din autoturism, fiind extras de către polițiști.

Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie propusă soluție procedurală.

 

 

The post Șofer din Botoșani, dat pe mna polițiștilor de trecători prin apel la 112 appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole