Șoc pentru pompieri: Ce au găsit într-o CASĂ DISTRUSĂ în urma unui INCENDIU (GALERIE FOTO)

O casă din județul Arad a fost distrusă în urma unui incendiu provocat de un scurt circuit electric.

Garda de intervenție nr.2 Chișineu Criș din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu a desfășurat ieri o misiune de stingere a unui incendiu izbucnit la o locuință în localitatea Grăniceri.

Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer si șapte subofițeri, focul fiind generalizat la intreaga locuință, proprietarii nefiind acasă iar incendiul a fost observat târziu. A fost stins după aproximativ o oră de intervenție. În urma incendiului a ars acoperișul în totalitate, plafonul s-a prăbușit și au fost distruse bunurile din cele două camere.

„Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurt circuit electric, o cauză des întâlnită la incendii, din cauza instalațiilor electrice cu improvizații, defecte, vechi sau suprasolicitate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Ceea ce este însă șocant la acest caz este faptul că locuința nu era dotată cu tablou electric cu siguranțe. „În aproape douăzeci de ani de când sting incendii este prima casă fără tablou electric cu siguranțe”, a declarat comandantul intervenției.

Foto: ISU Arad


The post Șoc pentru pompieri: Ce au găsit într-o CASĂ DISTRUSĂ în urma unui INCENDIU (GALERIE FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Sursa: NewsAr.ro – vezi articolul

Alte articole