Simona Halep, uitată de colegele din circuitul WTA! Nimeni din Top 20 nu a felicitat-o

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost uitată de colegele din circuitul WTA după ce a câștigat în premieră turneul de la Wimbledon. Românca a prins probabil una dintre cele mai bune zile din carieră și a învins-o fără drept de apel în finală pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în doar 55 de minute.

Simona Halep, uitată de colegele din circuitul WTA

Succesul Simonei Halep de la Wimbledon a stârnit multe reacții și comentarii pe rețelele de socializare, însă nu și în rândul colegelor și adversarelor din circuitul WTA, acestea uitând să o felicite. În afară de Serena Williams la festivitatea de premiere și de americanca Madison Keys care a redistribuit poatarea făcută de firma de echipament sportiv Nike, celelate jucătoare din Top 20 nu au felicitat-o pe româncă pe rețelele de socializare.

La finalul întâlnirii cu Serena Williams, Simona Halep a fost felicitată de președintele FR Tenis, Ion Țiriac, iar tot dialogul a fost surprins de FANATIK. Și Ducesa de Cambridge a ținut să o felicite pe campioana noastră, care a așteptat-o pe româncă în drumul spre vestiare.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole