Simona Halep, prima izbucnire din 2020! Săgeți către preparatorul fizic: “Sunt obosită. Spune-i lui Teo că am obosit!”

Simona Halep joacă primul meci de simplu din 2020 în turul doi de la Adelaide împotriva australiencei, Ajla Tomlianovic. Campioana noastră a avut și prima izbucnire în acest an, săgețile fiind trimise în timpul unui on court coaching la adresa lui Teo Cercel.

Simona Halep, prima izbucnire din 2020! “Spune-i lui Teo că am obosit”

Darren Cahill a intrat pe teren la scorul de 5-4 pentru Simona Halep, imediat după ce campioana noastră a pierdut serviciul care putea să închidă setul. Puțin iritată, Halep i-a spus lui Cahill că se simte obosită și să trimită acest mesaj preparatorului: “Sunt obosită! Spune-i lui Teo că am obosit!”

Răspunsul lui Cahill a fost unul scurt pe acest subiect: “Ok!” și apoi i-a dat indicații despre cum ar trebui să joace pe mai departe în meci: “În momentul de față, ea își va asuma riscuri. Nu trebuie să încerci lovituri câștigătoare la fiecare punct.

Relaxează mai mult brațul. Păstrează-ți poziția de pe serviciul 1 și pe serviciul 2 și poți să fii mai agresivă. Și nu te teme să adaugi spin”, a fost mesajul australianului în finalul primului set.

Pauza a avut efectul scontat pentru Simona Halep și imediat după, jucătoarea din România a reușit să facă break-ul și să închidă setul cu 6-4. Dacă va trece în turul următor, Halep va evolua împotriva învingătoarei din meciul Zabalenka – Pera.

Halep resimte presiunea: “Nu sunt prea relaxată!”

Ajla Tomlianovic a avut numai cuvinte de laudă pentru Simona înainte de confruntarea directă de la Adelaide: “Când am aflat că o voi întâlni pe Simona, am zis ‘Wow, ok, Halep!’, însă sunt pregătită pentru această provocare. Îmi doresc meciuri de acest gen, împotriva jucătoarelor de top.

Susținerea fanilor poate fi o presiune pozitivă sau negativă, dar eu prefer să o văd ca fiind cel mai bun lucru posibil. Tot ce trebuie să fac este să intru pe teren și să lupt”, a spus australianca înaintea meciului.

Simona Halep a declarat că resimte presiunea înaintea sezonului: ”Ca să fiu sinceră, nu sunt prea relaxată. Sunt puțin stresată pentru că am muncit din greu în pre-sezon. A fost un lucru bun pentru mine că am venit aici în urmă cu zece zile, însă acum am așteptări mai mari de la mine.

Simt presiunea. Darren mi-a spus că pregătirea de dinainte de sezon nu are legătură doar cu această lună, ci cu întreg anul. Așa că am nevoie de meciuri”, a declarat Simona Halep înaintea meciului inaugural din acest sezon.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole