Simona Halep – Katie Boulter, Live video ora 17:00 în sferturile de finală la WTA Birmingham. Biletul pentru semifinale?

Meciul Simona Halep – Katie Boulter are loc vineri, 17 iunie, cu începere aproximativă în jurul orei 17:00, în cadrul sferturilor de finală ale turneului WTA de 250 de puncte de la Birmingham. În aceeaşi fază joacă şi Sorana Cîrstea, care o va avea ca adversară pe croata Dona Vekic. Favorita nr. 1, Jelena Ostapenko, a fost eliminată, Halep fiind cotată drept favorita nr.2.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Katie Boulter, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Birmingham

Întâlnirea Simona Halep – Katie Boulter se dispută vineri, 17 iunie, de la ora aproximativă 17:00 sau poate după această oră, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Birmingham, competiţie care se desfăşoară pe gazon. Dacă va reuşi calificarea în semifinale, Simona va realiza cel mai bun parcurs la Birmingham. A mai fost aici în 2015,  dar a părăsit competiția în sferturi, fiind învinsă de Kristina Mladenovic.

Katie Boulter va fi a doua jucătoare britanică pe care o va avea în faţă Simona Halep după Harriet Dart în optimi, de care a trecut cu lejeritate. Katie Boulter a participat la acest turneu ca urmare a faptului că a primit din partea organizatorilor un wild-card şi a avut deja o evoluţie excelentă, urcând până în sferturi.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Katie Boulter

Partida Simona Halep – Katie Boulter se joacă vineri, 17 iunie, de la ora 17:00, în cel mai bun caz, dacă nu după această oră, încheind seria celor patru sferturi de finală ale turneului WTA pe iarbă de la Birmingham. Iniţial trebuia să înceapă în jurul orei 16:30, dar trebuie mai întâi să se încheie jocul Beatrice Haddad Maia – Magdalena Fresch, întrerupt joi seară.

Meciul va fi televizat în direct şi în exclusivitate pe programul Digi Sport 2, dar mai poate fi urmărit şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Vineri, 17 iunie, va fi cea mai călduroasă zi a turneului de la Birmingham, cu o maximă de 30 de grade, şapte mai mult decât în ziua precedentă. Nu se anunţă precipitaţii, care vor veni 24 de ore mai târziu.

Victorii la zero pentru Simona Halep în primele două tururi la WTA Birmingham

Simona Halep a revenit pe iarbă la Birmingha după trei ani în care nu a mai susţinut un meci pe această suprafaţă de joc. Şi a făcut-o bine, reuşind să obţină victorii clare în primele două tururi: 2-0 cu ucraineanca Lesia Tsurenko, a opta victorie din tot atâtea jocuri directe, şi în turul 2 tot 2-0 cu Harrier Dart din Marea Britanie.

Simona şi-a planificat să mai ia startul la o competiţie pe iarbă înainte de a fi prezentă la regalul turneelor pe iarbă, Grand-Slam-ul de la Wimbledon. Simona a câştigat în 2019 turneul de la Wimbledon şi a ascuns faptul că doreşte să mai adauge o victorie într-un Grand Slam până îşi va încheia cariera. Iar o repetiţie la Wimbledon ar fi absolut ceva de vis.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Katie Boulter

Nu este deloc greu de ghicit faptul că şi în acest joc bookmakerii văd în Simona Halep o superfavorită. Prin urmare, i s-a acordat cota de 1,20 la victorie, iar adversarei sale cota de 4,75 pentru a încerca lovitura carierei. Până şi un set luat lui Halep are cotă fabuloasă, nu mai puţin de 2,50.

Simona nu a mai jucat niciodată împotriva lui Katie Boulter, care ocupă locul 146 în ierarhia WTA în timp ce Simona se află pe poziţia a 20-a. În mod normal ar trebui să fie un joc după tiparul celorlalte meciuri susţinute acum la Birmingham, adică victorie cu 2-0, dar trebuie menţionat că britranica le-a eliminat pe Alison Riske şi Caroline Garcia.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole