“Simona Halep e un sportiv aproape perfect!” Dezvăluirile antrenorului campioanei de la Wimbledon

Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona Halep a cucerit titlul de la Wimbledon, a vorbit despre criticile care i se aduc sportivei în mediul online. Antrenorul care a intrat în staff-ul Simonei în luna martie a acestui an a declarat că jucătoarea de tenis evită să citească informațiile din presă, dar că, totuși, unele afirmații ajung la cunoștința ei.

Simona nu citeşte ce se scrie despre ea, dar uneori mai ajung la ea lucruri. Nu neapărat că nu-i fac bine. Kerber a pierdut în turul doi, eu citesc presa germană. Nu am găsit un cuvânt urât care să o tragă în jos. A pierdut, a zis că vrea să se odihnească şi au trecut peste. Simona vrea să transmită că s-ar putea şi la noi lucra într-un mod pozitiv, înţelgere, răbdare”, a declarat Daniel Dobre la Marius Tucă Show.

Simona Halep este aproape de perfecțiune

Daniel Dobre, antrenor care s-a școlit în Germania între 1994 și 2000, consideră că Simona Halep este foarte aproape de perfecțiune, atât din punct de vedere sportiv, tehnic, cât și din punct de vedere mental. Mai mult, antrenorul crede că Simona reprezintă un model pentru sportivii tineri.

“Sunt mulţi sportivi care din punct vedere tactic performează bine, dar mental nu sunt ok. Cred că lumea ar trebui să preia şi mesajele pe care le transmite. Simona transmite mesaje şi pentru cei care vin din urmă. Halep e sportivul ideal, perfect, total, aproape perfect, că nu există perfecţiune. Eu o ştiu de mult timp, a adăugat Dobre.

Simona Halep a reușit să urce trei poziții în clasamentul WTA după victoria de la Wimbledon, unde s-a impus de o manieră categorică în finala disputată împotriva Serenei Williams, meci încheiat în mai puțin de o oră, scor 6-2,6-2. După turneul de la All England Club, Halep a revenit în România unde petrece câteva zile de vacanță, premergătoare pregătirilor pentru sezonul pe hard.

 

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole