Silviu Prigoană, mesaj categoric în direct la Fan România: „Dacă era Băsescu președinte în maximum două luni de zile eram ieșiți din carantină”

Silviu Prigoană a vorbit despre epidemia de coronavirus și le-a transmis românilor să cumpere apă oxigenată pentru a învinge coronavirus.

Avertismentul lui Silviu Prigoană

Declarațiile au fost făcute în direct, în cadrul emisiunii Fan România, moderată de Horia Ivanovici. Prigoană a lansat un avertisment fără precedent.

Silviu Prigoană este în direct acum la Fan România cu Horia Ivanovici

Posted by Horia Ivanovici Oficial on Thursday, March 26, 2020

Există o lege prin care toate televiziunile sunt obligate să emite un bilet de 3 secunde, în care să introducă reclame și există un buton special pentru președinte prin care să transmită la toate televiziunile ce are de zis atunci, numai că televiziunile nu sunt legate la acel buton

Să spunem că e un lucru bun ceea ce se întâmplă acum. Țările nordice sunt izolate de mult, în timp ce la noi, la latini e altă situație, că noi suntem mai obișnuiți cu șprițuri cu grătare.

Să spunem că e un lucru bun ceea ce se întâmplă acum. Țările nordice sunt izolate de mult, în timp ce la noi, la latini e altă situație, că noi suntem mai obișnuiți cu șprițuri cu grătare.

De 16 zile sunt cu Maximus si Eduard , fără menajere, fără portari, fără nimeni. Eu gătesc, eu spăl, eu aspir. Am făcut consiliiu de familie, ne descurcăm, casa arată bec. Noi ne gospodărim singuri, copiii mei fac școală în continuare, își fac temele pe care le primesc online.

Apa oxigenată omoară orice fel de virus sau bacterie, dar trebuie folosit în procentaj mic. Spirtul îl bei ca să te dezinfectezi pe interior, pe exterior e apa oxigenată, care omoară orice fel de virus. Îi arde instantaneu, din cauză că nu au chimie virușii. Când a ajuns în contact cu apa oxigenată imediat l-a ars.

Toată planeta a fost nepregătită, totul a fost resetat. Se vor redeschide croitoriile și multe altele, pentru că noi vom deveni mai atenți. Se preconizează cel mai mare șomaj din istoria omenirii. Astăzi, în America s-au anunțat peste 3.000.000 de șomeri.

Cred că în România ne așteaptă încă 200 de zile, pentru că nu avem oameni de stat, dacă era Băsescu președinte în maximum două luni de zile eram ieșiți din carantină.
Nu știu dacă va mai exista comunitatea europeană, nu e posibil să te pi** pe Italia”, a explicat Prigoană.

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole