Senatorul Toma PETCU, la finalul campaniei electorale, de vineri, 7 iunie – 2024: „A fost o campanie dificilă, dar foarte frumoasă, căci am reușit în aceste 4 săptămâni să aducem alături de noi, pe stradă, peste 50 de mii de oameni!”

Vineri, 7 iunie, ultimul episod al campaniei electorale susținută de PNL Giurgiu a luat sfârșit pe scările unei clădiri emblematice pentru municipiul Giurgiu, Teatrul „Tudor Vianu”. 

După scurta alocuțiune a europarlamentarului Dan Motreanu și a primarului Adrian Anghelescu, cel care a încheiat seria declarațiilor a fost senatorul Toma Petcu. Acesta a spus următoarele:

„Susținerea domnului Motreanu, pentru mine reprezintă o mare onoare și o responsabilitate. 

Funcția de Președinte al Consiliului Județean, este cea mai grea funcție pe care un cetățean poate să o exercite, întrucât implică multă responsabilitate și împreună cu primarii din fiecare localitate, este cel care gestionează practic tot ce se intâmplă in județ.

A fost o campanie destul de dificilă, dar  din punctul meu de vedere foarte frunoasă…A reușit în aceste patru săptămâni să fie alături de noi, în campanie, pe stradă peste 50 000 de oameni, ceea ce înseamnă foarte mult.

Cred că am reușit să vorbim  pe stradă cu zeci de mii de oameni… Mesajul nostru a ajuns în fiecare casă, la fiecare persoană. Județul Giurgiu este  foarte important  pentru noi și de aceea ne-am asumat împreună să facem aceste lucruri.

Echipa PNL s-a dezvoltat atât înainte de campanie, cât și în timpul campaniei. Este echipa cea mai puternică. Este foarte important pentru cetățeni  atunci când  sunt  la urna de vot, să gândească foarte clar ce au de făcut, dacă aleg o echipă, dacă aleg un proiect sau dacă aleg doar niște oameni,  doar pentru că sunt parte a unui partid politic. Întotdeauna în politică am crezut că trebuie să votezi echipa, omul care candidează pentru funcție, capacitatea și pregătirea lui și bineînțeles proiectele pe care le are…

Cred că ceea ce are astăzi PNL Giurgiu, este de departe o echipă responsabilă și conștientă de ce urmează, ce are de făcut în următorii patru ani.

Sunt convins că peste patru ani  PNL va veni iar n fața dvs, a cetățenilor, și va avea multe de spus, de arătat din proiectele pe care le-a realizat și pe care le va realiza.

Sunt convins că atât eu cât și Adrian Anghelescu, vom fi doi conducători dinamici, care vor intra în permanență în contact cu cetățenii din județ, din Municipiu, cu toți cei care au ceva de spus, să le ascultăm dorințele, doleanțele,  să le putem transpune în idei și în soluții.

Avem multe proiecte și o responsabilitate foarte mare, alături de toți ceilalți colegi. Vă asigur că toate aceste  proiecte pe care le  vom depune, punctual și structurat, pe fiecare localitate sau regiune, vor duce la dezvoltarea județului.”

 Adresându-se jurnaliștilor prezenți, senatorul Toma Petcu a spus:

„Eu știu foarte bine că s-a încercat în această campanie  să se inoculeze ideea că PNL-ul  strică niște lucruri, șantajează, aduce oameni cu forța, însă ce ați putut să vedeți dvs, zi de zi,  în calitate de jurnaliști, că se întâmplă în interiorul partidului  a demonstrat că doar echipa, forța, înțelegerea a contat.

Eu vă asigur, că rezultatul,  va fi nu bun, ci foarte bun, atât  la nivelul Municipiului cât și la nivelul  județului, pentru că nu ai cum să compari vreodată echipa în tandem  Adrian Anghelescu – Toma Petcu cu   Nicolae Barbu – Marian Mina.

Eu sunt convins că cetățenii știu ce au de făcut în cabina de vot.  Îi asigur pe cetățeni că vom porni la treabă imediat după aceste alegeri, pentru că va fi o continuitate.  Este foarte important ca într- o localitate să  existe continuitate și mai ales când totul se mișcă bine.

Vă mulțumesc încă o dată pentru obiectivitatea și pentru faptul că ați relatat în fiecare zi această campanie în mod pozitiv, chiar dacă, poate am mai făcut greșeli.

Putem să ne cerem scuze față de cei pe care i-am deranjat, însă nu mă refer aici la adversarii politici, pentru că pe ei, vrem să îi deranjăm, să înțeleagă foarte clar, că nu pot să câștige prin  furt și să îi asigurăm că această echipă se va prezenta  și peste patru ani, din nou în fața lor.

Îi îndemn pe cetățeni să intre în cabină și să voteze cu încredere PNL pe toate cele cinci  buletine de vot și cu siguranță aprecierea și răspunsul nostru se vor vedea în următorii patru ani de zile!”

 

(Jurnal)

Articolul Senatorul Toma PETCU, la finalul campaniei electorale, de vineri, 7 iunie – 2024: „A fost o campanie dificilă, dar foarte frumoasă, căci am reușit în aceste 4 săptămâni să aducem alături de noi, pe stradă, peste 50 de mii de oameni!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole