Senator, Nicușor Cionoiu:  Susțin desfășurarea alegerilor parlamentare și prezidențiale la termen!

În Ședința de Guvern de astăzi, s-a stabilit că alegerile prezidențiale vor fi organizate pe data de 24 noiembrie, primul tur și pe 8 decembrie, turul doi, iar alegerile parlamentare, pe data de 1 decembrie.
Senator, Nicușor Cionoiu:  Susțin desfășurarea alegerilor parlamentare și prezidențiale la termen, în lunile noiembrie și decembrie!
Campania electorală se face cu și pentru cetățeni. Astfel, o campanie electorală în august ar fi fost o alegere nepotrivită, deoarece s-ar fi suprapus cu concediile românilor.
Totodată, consider că data de 1 Decembrie, când sărbătorim Ziua Națională a României, este un moment prielnic în care românii își pot exercita dreptul constituțional la vot. Este de datoria fiecărui cetățean, atât din țară cât și din diaspora, să participe. Sunt convins că aceștia se vor prezenta în număr mare la cele trei tururi de alegeri.
publicat la data de 05. 07. 2024

Post-ul Senator, Nicușor Cionoiu:  Susțin desfășurarea alegerilor parlamentare și prezidențiale la termen! apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole