Șeful Inspectoratului Școlar Botoșani: „Ziua de Rusalii nu va fi liberă pentru noi”

Anul acesta, sărbătoarea de Rusalii nu va aduce zile libere pentru cadre didactice și elevi. Cu toții se vor afla în școli pentru că trebuie să pregătească Evaluarea Națională. Marți, în conferința de presă, Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a atras atenția directorilor de școli că sunt multe lucruri de pus la punct. Anul acesta, 3.800 de absolvenți de clasa VIII-a vor susține Evaluarea Națională și vor fi stabilite patru centre zonale de evaluare.
„Este destul de greu, pentru că prima zi de examen vine exact după Rusalii. Ministrul ne-a atras atenția inspectorilor școlari că ziua de Rusalii nu va fi liberă pentru noi, iar noi atragem atenția unităților de învățământ în care se vor desfășura aceste examene că nu va fi nici pentru ei zi liberă, pentru că sunt multe chestiuni de pus la punct”, a declarat șeful IȘJ, Daniel Botezatu.

 

The post Șeful Inspectoratului Școlar Botoșani: „Ziua de Rusalii nu va fi liberă pentru noi” appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole