Șefa IȘJ a cerut directorilor de școli să inventarieze resursele digitale pe care le au. ”Mi-aş dori tare mult să nu mai văd tablete aruncate într-o cutie, în sala profesorală”

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Aurelia Dan, le-a cerut directorilor de școli să inventarieze resursele digitale pe care le dețin și să facă în așa fel încât tabletele achiziționate să ajungă la elevi.

“În legătură cu resursele digitate, aşa cum ne-au confirmat şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, deocamdată începem faţă în faţă, dar nu ştim până când putem promova acest tip de învăţare, vă rog să inventariaţi resursele digitale şi să le pregătiţi, astfel încât să poată fi folosite de către copii. Mi-aş dori tare mult să nu mai văd tablete aruncate într-o cutie, în sala profesorală, cum am întâlnit anterior. Dacă tot s-au făcut eforturi mari, atât din partea şcolii, cât şi din partea autorităţilor publice locale, dacă tot s-au accesat proiecte, dacă tot s-a obţinut finanţare pentru asigurarea mijloacelor necesare învăţării online, atunci vă rog să le daţi spre folosinţă copiilor. Se strică? Asta e! Dar, pe principiul ‘nu le folosim, că se strică’, atunci nu înţeleg nevoia pe care aţi justificat-o în momentul în care aţi solicitat să se achiziţioneze“, le-a spus Aurelia Dan directorilor de şcoli.

Totodată, noul inspector şcolar general al judeţului Bistriţa-Năsăud a mai cerut directorilor ca toate spaţiile şcolare să fie puse la dispoziţia elevilor.

”Să găsim împreună cele mai bune soluții ca minimele disfuncționalități să fie corectate, reparate și să intrăm în noul an școlar cu optimism, încredere și cu speranța că se poate și altfel”, a încheiat Aurelia Dan.

Articolul Șefa IȘJ a cerut directorilor de școli să inventarieze resursele digitale pe care le au. ”Mi-aş dori tare mult să nu mai văd tablete aruncate într-o cutie, în sala profesorală” a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole