Secretele undelor cerebrale – Undele ALFA (Informații inedite și experiment practic)

În ultimele decenii, oamenii de știință au realizat o cartografiere a creierului uman pentru a descoperi cum funcționează acesta.

Printre multele lucruri care au fost lămurite într-o mare măsură este și frecvența undelor cerebrale și stările de conștiință asociate acestora.

Împreună cu inginerul și terapeutul Eugen Bîrgăuanu, coordonator al grupului de cercetare AIM (https://www.aimgroup.ro/) – care a produs o tehnologie de stimulare cerebrală brevetată la nivel internațional, vă vom vorbi despre secretele undelor cerebrale.

Mai mult decât atât, la sfârșitul fiecăreia dintre cele patru emisiuni pe care le realizăm împreună despre acest subiect, vă vom oferi posibilitatea să experimentați gratuit o stimulare cu unde cerebrale – o meditație sau relaxare cu undele cerebrale alfa, delta sau teta, respectiv cu o combinație a acestora.

Astăzi vom vorbi despre undele cerebrale Alfa și, în finalul emisiunii, veți primi un link către un experiment cu o stimulare cerebrală cu unde Alfa menită să vă ducă rapid într-o stare de relaxare.

Vizionează mai jos!

Daniel Roxin


Comandă cărțile aici: https://dacia-art.ro/cautare?controller=search&s=creier

The post Secretele undelor cerebrale – Undele ALFA (Informații inedite și experiment practic) first appeared on Cunoaste lumea.

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul

Alte articole