Se întâmplă în judeţul Covasna: i-a furat 3.000 de lei femeii care l-a luat la ocazie

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că o femeie de 54 de ani a transportat la ocazie” o persoană necunoscută de sex masculin, cu autoturismul personal dintr-o localitate din județul  Covasna până în municipiul Sfântu Gheorghe.

După ce persoana necunoscută a coborât din autoturism, persoana vătămată a constatat lipsa unei sume de aproximativ 3.000 lei din sacoșa situată între cele două banchete din față.

În urma unui complex de activități investigative desfășurate de polițiștii covăsneni, a fost identificat un bărbat de 42 de ani, bănuit de polițiști că ar fi săvârșit infracțiunea.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală, s-a dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 ore acesta fiind prezentat organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale, iar prin ordonanța procurorului s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de acesta pe o perioadă de 60 zile.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Menționăm faptul că, în cazul prezentat, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore precum și dispunerea controlului judiciar sunt măsuri preventive reglementate de Codul de Procedură Penală și nu pot înfrânge principiul prezumpției de nevinovăție.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Share

The post Se întâmplă în judeţul Covasna: i-a furat 3.000 de lei femeii care l-a luat la ocazie appeared first on We Radio Sfântu Gheorghe.

Sursa: weradio.ro – vezi articolul

Alte articole