Se încinge derby-ul! Fanii lui Dinamo, atac frontal la susținătorii celor de la FCSB: ”Nu există umilință mai mare decât banii patronului!”

Trei zile ne mai despart până la derby-ul orgoliilor dintre Dinamo și FCSB, iar tensiunea atinge cote tot mai înalte. După atacurile dinspre oficiali, lansate de Florin Prunea, a venit rândul unor săgeți și în zona peluzelor.

Fanii lui Dinamo, atac la omologii lor de la FCSB: ”Nu există umilință mai mare decât banii patronului!”

Fanii echipei din ”Ștefan cel Mare” au început asaltul la adresa rivalilor și au atacat având la bază o declarație a lui Gigi Becali. Peluza Cătălin Hîldan a lansat o ofensivă dură în direcția ”roș-albaștrilor”.

”Ne-am ocupat personal ca banii sa ajungă la jucători pentru a acoperi restanțele salariale. Suporterii fac tot ce le stă în putință pentru ca jucătorilor să nu le lipsească nimic.

În același timp, patronul rivalilor, alias ‘Stăpânul Inelelor’, face tot ce îi stă în putință pentru ca băieților din peluza adversă să nu le lipsească nimic. Sesizați diferența de mentalitate?

Suporteri care SE SACRIFICĂ PENTRU ECHIPĂ vs suporteri care trăiesc DIN MILA STĂPÂNULUI”, au scris membrii PCH, conform Dinamo1948.

Gigi Becali a dezvăluit că a susținut financiar coregrafia fanilor FCSB

Miercuri, Gigi Becali a recunoscut că a contribuit financiar la spectacolul coregrafic pe care îl vor pune în scenă fanii FCSB care vor lua parte în peluză la derby-ul cu Dinamo.

”De atâta timp aveam și eu sete de galerie. Am cumpărat numai și numai materiale. Nu am dat niciun ban. Am plătit facturi”, spunea Becali, în urmă cu o zi la digi.

Omologii de la Dinamo au replicat tur în direcția fanilor vicecampioanei României.

”În lumea peluzelor nu există umilință mai mare decât să ai coregrafii plătite de patron și lideri ai peluzei care trăiesc pe cârca patronului”, au mai scris cei din Peluza Cătălin Hîldan.

Se anunță atmosferă incendiară la derby

După ce Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK planurile pe care le are legate de revenirea galeriei alături de FCSB, atmosfera de la derby se anunță a fi una deosebită.

Peluza Nord va reveni la derby-ul cu Dinamo și au primit 8.200 de bilete pentru partida de duminică, 16 februarie.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole