Se fac angajări din sursă externă la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud; 11 posturi disponibile

Un număr de 11 posturi de ajutor șef de post sunt disponibile pentru încadrare din sursă externă, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Până în data de 24 septembrie, cei care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare se pot înscrie pentru concursul de încadrare directă din sursă externă pentru unul dintre locurile disponibile la Posturile de Poliție Şieuţ, Teaca, Milaş, Budeşti, Urmeniş, Chiochiş, Şintereag, Rebrişoara, Salva, Maieru și Rodna.

Posturile disponibile sunt la specialitatea ordine publică și candidații trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții și să promoveze probă de evaluare a performanței fizice și proba scrisă prin rezolvarea unui test-grilă, fiind declarați admiși candidații care au obţinut nota finală cea mai mare, în ordine descrescătoare, dintre candidații înscriși, în limita locurilor scoase la concurs.

Tematica și bibliografia, condițiile și criteriile de recrutare cât și alte informații pot fi consultate AICI.

Articolul Se fac angajări din sursă externă la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud; 11 posturi disponibile a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole