Se circulă BARĂ la BARĂ în tot Clujul. După două ore din Mărăști până la aeroport: “O tablă de slănină, ceapă și pită trebuie puse mereu la drum”

Traficul este blocat în aceste momente în tot Clujul. Chiar dacă este vineri, o zi obișnuită cu aglomerația urbană, șoferii spun că acum e ca niciodată. De vină pentru traficul îngreunat se pare că ar fi accidentul care s-a petrecut în jurul amiezei în Apahida, atunci când trei autospeciale și două echipaje SMURD au fost alertate să intervină de urgență.

Șoferii sunt exasperați de timpul pierdut din cauza cozilor întinse pe câțiva km buni. Pentru o rută de doar 11 km, din piața Mărăști până la Aeroportul Internațional “Avram Iancu”, s-a stat în trafic aproape două ore…

“De 1h 40 am reușit să ajung din capăt din Mărăști un pic după aeroport. Este aici o pizzerie. Întrebarea este oare dacă mă dau jos cu copilul la o pizza apucam sa mâncăm și să prindem din urmă pe jos mașina undeva prin Jucu sau sa o iau la pachet?”, se întreabă o clujeană pe grupul Info Trafic Cluj.

Comentarii “culese” tot de pe grupul Info Trafic Cluj:

“Noi de la Ambient am plecat la ora 16 si acum am trecut doar de podul inspre Sanicoara..In continuare e blocat drumul catre Apahida”

“De la ora 16:22 am pornit din piața Mărăști in prezent ora 18:13 încă nici lângă aeroport nu am ajuns”

“In Apahida se circulă bară la bară!”

“O tablă de slănină, ceapă și pită trebuie pus mereu la drum”, face haz de necaz un clujean.

“Oare a aterizat si la noi un elicopter sau ce se intampla?”, se întreabă alt clujean.

Sursa foto: Info Trafic Cluj

The post Se circulă BARĂ la BARĂ în tot Clujul. După două ore din Mărăști până la aeroport: “O tablă de slănină, ceapă și pită trebuie puse mereu la drum” appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole