Scrisoarea prin care Camilla i-a frânt inima Prințului Charles

Printul Charles si Camilla au format un cuplu timp de mai multe luni inainte ca acesta sa plece in armata.

Dupa ce a plecat, Charles a primit de la iubita lui o scrisoare care i-a frant inima. Inainte sa se insoare cu Printesa Diana, Printul de Wales a avut o relatie cu Camilla pe care se spune ca a iubit-o la nebunie.

Insa Familia Regala nu a considerat ca aceasta este potrivita pentru Printul Mostenitor, iar acesta a fost presat sa incheie relatia si sa isi gaseasca o alta iubita.

Cuplul a fost fortat sa ia o pauza cand Charles, pe atunci in varsta de 24 de ani, a plecat in armata. In acest timp, el a primit o scrisoare de la Camilla, care i-a frant inima.

Mai mult, Printul a calificat aceasta scrisoare ca fiind „cruda”. In scrisoare, tanara Camilla i-a dezvaluit ca a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Andrew Parker Bowles si ca a acceptat sa se marite cu el.

Atunci, Charles si-a exprimat tristetea intr-o scrisoare adresata prietenilor si familiei sale, scrie The Mirror, scrie unica.ro.

I se parea de necrezut ca „o asemenea relatie binecuvantata, pasnica si fericita” s-a spulberat. Camilla s-a maritat cu Andrew in 1973 si au avut impreuna doi copii.

Au divortat, insa, in 1995. Printul Charles s-a insurat cu Camilla Parker in cadrul unei ceremonii civile in aprilie 2015.

La nunta au participat Familia Regala, inclusiv Regina Elisabeta a II-a si Printi William si Harry, precum si familia Camillei. Dupa nunta, ea a primit titulatura de ducesa de Cornwall.

The post Scrisoarea prin care Camilla i-a frânt inima Prințului Charles appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole