Școală în pandemie. Ce se întâmplă dacă profesorii refuză cursurile online

Prof. Sabin Gavril Pășcan, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Mureș, a anunțat joi, 10 septembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că în cazul în care situația epidemiologică generată de pandemia COVID-19 va duce la activarea scenariului care prevede desfășurarea online a cursurilor școlare, cadrele didactice nu au temei legal pentru e refuza să își țină orele online.

”Am ridicat problema către Ministerul Educației și Cercetării Naționale în toate videoconferințele pe care le-am avut din martie până în prezent și printr-un Ordin al ministrului Educației și Cercetării s-a modificat fișa postului la cadrele didactice, iar prin modificarea fișei postului la cadrele didactice este prevăzută și această activitate de predare online. Ești obligat prin fișa postului”, a precizat prof. Sabin Gavril Pășcan.

Alex TOTH

Post-ul Școală în pandemie. Ce se întâmplă dacă profesorii refuză cursurile online apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole