Scandal uriaș între polițiști în sediul Arestului Preventiv! Vezi de la ce a pornit conflictul

Scandal uriaș între polițiști în sediul Arestului Preventiv! Vezi de la ce a pornit conflictul

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Un polițist și-a dus soția, la rândul ei polițistă, la el la serviciu, doar că femeia nu avea dreptul de a intra în sediul unde lucra soțul ei.

O altă polițistă le-a atras atenția asupra acestui aspect și de aici a început scandalul. Au urmat amenințări și jigniri pe bandă rulantă.

Ce spun oamenii legii

”Directorul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă a declanșat verificări cu privire la o posibilă pătrundere fără drept în sediu, a unei femei, care la data de 2 septembrie ar fi amenințat și ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de poliție (femeie) din cadrul subunității.

Din primele date a rezultat că în seara de 2 septembrie, în jurul orei 22.30, un agent de poliție, din cadrul structurii, aflat în serviciu, ar fi introdus în sediu o persoană, pe care a prezentat ca fiind soția sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care își exercita atribuțiile de serviciu agentul (femeie) menționat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

A fost identificată persoana în cauză, tot polițist, în cadrul altei structuri.

Toate aceste aspecte au fost consemnate, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere faptul ca evenimentul a fost adus la cunoștința conducerii Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă în după amiaza de 07.09.2021, au fost declanșate și verificări interne, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.”, anunță Poliția Capitalei.sursa

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole