Scandal reaprins între Vasile Moșoiu și Ion Dumitru Popescu! „Este doar un condamnat penal!”


Scandalul între Vasile Moșoiu și Ion Dumitru Popescu s-a reaprins, după ce fostul primar a anunțat că va candida, în 2020, la primărie. Primarul comunei Drăguțești îl atacă dur pe fostul edil, despre care spune că este “doar un condamnat penal”.

Ion Popescu a luat foc, după ce fostul primar a declarat că se laudă cu proiectele lui. “Proiectele lui au fost proiectele lui Modroiu”, spune edilul, referindu-se la investițiile începute de fostul primar Ion Modroiu. Ion Popescu sugerează că fostul edil l-ar vorbi de rău prin localitate. Primarul comunei Drăguțești este convins, însă că Vasile Moșoiu nu are nicio șansă să-l învingă în bătălia electorală din 2020. “Este în metastază politică de foarte mult timp”, spune edilul.

Fostul edil, Vasile Moșoiu, îl acuză pe Popescu de faptul că încearcă să-i pună bețe-n roate, ca să nu poată candida. “Vrea să-mi facă vreo 9 plângeri penale”, susține Moșoiu. Vasile Moșoiu crede în continuare că este favorit în cursa pentru Primăria Drăguțești. “Ce-l recomandă pe Popescu să fie primarul comunei?”, întreabă Moșoiu. Vasile Moșoiu mai acuză că Ion Dumitru Popescu s-ar fi îmbogățit prin metode nu tocmai ortodoxe de când a prealuat mandatul de primar.

Sursa: gjx.ro – vezi articolul

Alte articole