Scandal pe terasa unui bar. Mai multe persoane bătute, înjurate și amenințate cu moartea. Agresorul a ajuns în arestul IPJ Botoșani

Marți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Frumușica, pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, la data de 29 iulie 2022, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict spontan și consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a adresat injurii și a lovit cu pumnii persoana vătămată, provocându-i suferințe fizice.

Totodată, la data de 30 iulie 2022, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict anterior și sub influența băuturilor alcoolice, a adresat injurii și amenințări cu moartea la adresa victimelor, în același timp lovind cu un bici cele două persoane vătămate provocându-le leziuni.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

The post Scandal pe terasa unui bar. Mai multe persoane bătute, înjurate și amenințate cu moartea. Agresorul a ajuns în arestul IPJ Botoșani appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole