Scandal între proprietarii tirolienelor din zona Palma, soldat cu intervenția Poliției

Administratorul unei tiroliane din Palma, un bărbat de 30 de ani din Vatra Moldoviței, a sesizat miercuri, 9 iunie, poliția precum că administratorul celeilalte tiroliane din zonă, un bărbat de 32 ani din Rădăuți, a instalat un steag în apropierea zonei de sosire a tirolianei sale, punând în pericol siguranța persoanelor.

Polițiștii care au intervenit au constatat că steagul, de fapt, nu pune în pericol pe nimeni, acesta fiind instalat pe terenul unei alte persoane, care și-a dat acordul.

Foto simbol

Mai mult, s-a constat că apelul la 112 a fost făcut pe fundalul unui conflict mai vechi, între cei doi administratori existând un litigiu civil în desfășurare privind dreptul de folosire a porțiunii de teren pe care sunt amplasate cele două tiroliene.

Drept urmare, polițiștii nu au constatat careva încălcări și au îndrumat cei doi bărbați să se adreseze Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc.

The post Scandal între proprietarii tirolienelor din zona Palma, soldat cu intervenția Poliției appeared first on NewsBucovina.

Sursa: NewsBucovina.ro – vezi articolul

Alte articole