Scandal într-o parcare din Sfântu Gheorghe. Trei persoane au ajuns la Spital

Trei persoane au ajuns la spital miercuri după-amiază după ce, în urma unei altercaţii izbucnite într-o parcare de pe strada Oltului din Sfântu Gheorghe, au fost atacate de un bărbat în vârstă de de 53 de ani care a scos un spray lacrimogen şi a pulverizat spre ele.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12:30, şi totul ar fi pornit de la faptul că maşina bărbatului care a folosit substanţa iritantă ar fi fost lovită cu portiera de una dintre persoanele atacate.

„Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre faptul că pe strada Oltului din municipiu, o persoană necunoscută a folosit un spray iritant lacrimogen împotriva altor 3 persoane. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat cele trei victime, respectiv un bărbat şi două femei, iar la scurt timp a fost identificată şi persoana care a folosit spray-ul lacrimogen, un bărbat în vârstă de 53 de ani. În urma verificărilor, s-a constatat că în urma unei altercaţii cu cele 3 persoane, bărbatul a folosit spray-ul lacrimogen asupra acestora, după care a plecat de la locul faptei. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 100 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Cele 3 victime au fost preluate de un echipaj medical şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Articolul 372 din Codul Penal prevede că portul sau folosirea fără drept la adunări publice, manifestări cultural sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie/agrement, sau în mijloacele de transport în comun a (…) substanţelor iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă.

(Ioana Ardeleanu)

Share

The post Scandal într-o parcare din Sfântu Gheorghe. Trei persoane au ajuns la Spital appeared first on We Radio Sfântu Gheorghe.

Sursa: weradio.ro – vezi articolul

Alte articole