Scandal cât casa la Hermannstadt! Un jucător l-a bătut pe directorul sportiv! Iuliu Mureşan: “Un golan!”

Scandal imens la Hermannstadt! Directorul sportiv Răzvan Zamfir a fost bătut de fotbalistul croat Filip Jazvic! Dezvăluirea a fost făcută chiar de preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, care a explicat şi cum s-au întâmplat lucrurile între cei doi.

“Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului. A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan.”

Conducerea clubui este hotărâtă să facă plângere împotriva croatului, care, evident, nu mai are nicio șansă să mai joace pentru Hermannstadt.

“Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”, a spus Iuliu Mureșan, potrivt Gazetei Sporturilor.

Fotbalistul croat Filip Jazvic a semnat cu Hermannstadt în ianuarie și a reușit să bifeze 17 partide în toate competițiile, în care a punctat de două ori.

Program infernal pentru Hermannstadt în debutul sezonului

Pe lângă problema extrasportivă declarată de președintele sibienilor, Iuliu Mureșan, pentru Hermannstadt nici problemele fotbalistice nu sunt rezolvate. După înfrângerea din prima etapă, de la Pitești, cu FCSB, scor 3-4, urmează meciuri cu Gaz Metan Mediaș, Viitorul, FC Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Răzvan Zamfir  a venit la Hermannstadt împreună cu Iuliu Mureșan în luna aprilie. Sibienii au evitat retrogradarea la baraj, unde s-au impus în fața lui “U” Cluj, 0-2 la Cluj și 1-0 acasă, cu Vasile Miriuță antrenor central. Începând cu această stagiune, pe banca sibienilor a fost instalat Costel Enache, după ce acesta și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu.

 

 

 

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole