Romanescu alocă 5 mii de euro pentru concertul lui Marcel Pavel de pe 1 martie: ”Suntem prea săraci ca să organizăm evenimente ieftine”


Concert Marcel Pavel, pe 1 Martie, la Târgu-Jiu.

Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, în Sala Sporturilor. Intrarea va fi liberă. Costul spectacolului se ridică la 5000 de euro, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, primarul Marcel Romanescu.

Romanescu a fost criticat, zilele acestea, de viceprimarul Tudor, din cauza programului de evenimente săptămânale, pe care l-a anunțat pentru această vară, și acuzat că sacrifică investițiile.

Edilul a explicat că-și dorește să organizeze evenimente atractive pentru locuitorii orașului.

”Suntem prea săraci ca să organizăm evenimente ieftine. Prefer 10-15 evenimente, care să aducă 1000-2000 de oameni, decât 50 de evenimente ca-n trecut” a declarat Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu a mai comentat că nici târgujienii n-ar fi ”tocmai încântați” de activitatea viceprimarului pe parte de cultură al Târgu-Jiului, Adrian Tudor, în ceea ce privește evenimentele organizate în ultimii ani.

Primarul municipiului a ținut să precizeze că nu va uita nici de tinerii din oraș. În 2019, vrea să le organizeze două evenimente: Balul Absolvenților și Balul Bobocilor pentru toate liceele. Asta după ce a fost criticat că nu a organizat nimic pentru Ziua Îndrăgostiților.

Sursa: gjx.ro – vezi articolul

Alte articole