Revenire importantă la Dinamo. Valentin Lazăr va semna cu echipa din ”Ștefan cel Mare”

După ce i-a pierdut pe Dan Nistor și Denis Ciobotariu, plecați la rivalele din Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova și CFR Cluj, Dinamo punctează la capitolul achiziții importante printr-o ”repatriere”. În ”Groapă” va reveni Valentin Lazăr, un jucător cu trecut dinamovist.

Valentin Lazăr va semna cu echipa din ”Ștefan cel Mare”

Slăbită după plecarea lui Dan Nistor la Craiova, Dinamo se pregătește de reluarea campionatului și încearcă să se întărească după despărțirile din pauza competițională.

Valentin Lazăr, un mijlocaș de bandă ajuns la de 30 ani, va avea în cursul zilei de joi o ultimă discuție cu șefii dinamoviști, în care se vor pune la punct ultimele detalii contractuale, urmând ca mâine să sosească în cantonamentul din Spania, anunță Prosport.

În perioada 2017-2020, Valentin Lazăr a evoluat în străinătate. Ultima sa echipă a fost Umraniyespor, în liga a doua din Turcia.

Pentru ”câini”, Lazăr a mai jucat în perioada 2015-2017, fiind împrumutat și la Concordia Chiajna în acest interval de timp.

În 2017, Dinamo l-a vândut pe Lazăr pentru 250.000 de euro la Al Sailiya, formație de primă ligă din Qatar.

  • 10 meciuri și două pase de gol are Vali Lazăr la Umraniyespor în sezonul 2019-2020
  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Lazăr, conform Transfermarkt.com

Dinamo i-a pierdut pe Nistor și Ciobotariu

Miercuri, 15 ianuarie, FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Denis Ciobotariu de la Dinamo la campioana CFR Cluj. ”Ciobi” a semnat pe 4 ani cu CFR Cluj, iar Dinamo va păstra 20% din drepturile federale ale jucătorului. În ”Gruia”, Ciobotariu va încasa un salariu lunar de 12.000 de euro, față de doar 1.500 cât avea la Dinamo.

Denis Ciobotariu este al patrulea fotbalist care pleacă de la Dinamo în această iarnă după Brito, Linas Klimavicius și Dan Nistor. În actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Denis Ciobotariu a jucat 18 meciuri și a marcat două goluri.

La începutul acestei luni, Dinamo îl pierdea și pe cel mai important jucător din lot. Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova, iar fostul „decar” al lui Dinamo a fost prezentat oficial în echipa oltenilor pe 5 ianuarie.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole