RETETA | Supă rece de roşii

Ingrediente:

2 linguri ulei

4 conserve roşii întregi

oregano

sare

piper

1 linguriţă zahăr

pătrunjel

3 felii de pâine

boia

Mod de preparare:

Taie pâinea în cubuleţe, unge-o cu ulei şi boia şi bag-o la cuptor pentru a face crutoanele. Pune conservele într-o craţiţă şi asezonează cu sare, piper şi oregano. Lasă să fiarbă cam 20 de minute.

Răceşte supa şi apoi pune totul în blender. Amestecă bine, şi pune deasupra pătrunjel tocat mărunt. Bagă supa la frigider şi serveşte-o rece cu crutoane.

Sursa: /clickpoftabuna.ro/

The post RETETA | Supă rece de roşii appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole