Remus Sângeorzan (primar PSD de Sâncraiu de Mureş): ”Să dăm României un preşedinte care îşi iubeşte ţara şi oamenii”

Primarul comunei Sâncraiu de Mureș, Remus Sângeorzan, a transmis, prin intermediul cotidianului Zi de Zi, un mesaj către alegătorii din comuna Sâncraiu de Mureș, cu ocazia alegerilor prezidențiale care vor avea loc în 10 și 24 noiembrie.

„Şansa noastră de a ieşi din haosul pe care chiar primul om al ţării l-a creat în ultimii cinci ani stă în puterea noastră. În puterea votului nostru. Fiecare dintre noi poate să rememoreze, să compare şi să recunoască faptul că cele mai bune soluţii şi guvernări pentru România au venit întotdeauna din partea PSD. Ultimii ani, în guvernarea noastră, a social-democraţilor, România nu doar că a uimit cei mai mari economişti din lume, dar a devenit chiar un exemplu de cum trebuie guvernată o ţară aflată în plină dezvoltare, respectând totodată toţi indicatorii economici impuşi de UE. Pentru a rămâne pe acest făgaş bun şi pentru a construi împreună o viaţă mai bună pentru fiecare român mai avem de făcut un pas important. Să dăm României unui preşedinte care îşi iubeşte ţara şi oamenii. O femeie puternică, cu frica lui Dumnezeu şi mereu cu fruntea sus. Eu îi chem pe toţi locuitorii comunei Sâncraiu de Mureş să voteze Viorica Dăncilă preşedinte!”, a transmis Remus Sângeorzan.

(Redacția)

Post-ul Remus Sângeorzan (primar PSD de Sâncraiu de Mureş): ”Să dăm României un preşedinte care îşi iubeşte ţara şi oamenii” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole