REBU Călărași și protecția mediului…

Protecţia mediului este valoarea noastră cea mai de preţ. Toată filosofia REBU pleacă de aici. Oamenii înţeleg asta din prima lor zi de muncă şi e o viziune care se transmite şi pe orizontală şi pe verticală în această companie. Înainte de a lucra pentru oameni, suntem oameni. Preţuim natura şi suntem conştienţi de răul pe care omul îl poate face din cauza lipsei de educaţie sau a reavoinţei. Noi nu suntem aşa. Am investit mereu în echipamente şi utilaje performante, în cercetare de mediu, în soluţii noi de reciclare a deşeurilor. În tot ceea ce înseamnă viitor curat.Ne implicăm constant în activităţi ecologice, promovăm centre de informare şi educare a copiilor şi tinerilor, susţinem ONG-uri, instituţii publice şi private în orice iniţiativă de acest fel. În plus, avem proiecte proprii de conştientizare şi educare, proiecte noi în fiecare an, idei şi iniţiative pentru toate categoriile de vârstă.

Cine suntem?

REBU – Parteneri pentru curăţenie!Un parteneriat pentru curăţenie nu înseamnă “tu faci murdar, iar eu fac curat”, ci mult mai mult decât atât. Înseamnă că, tu alegi să trăieşti civilizat, iar noi te ajutăm să faci asta. Curăţenia face parte din viaţa noastră, a fiecăruia. E important cum o faci, cât de repede, cât de bine şi cât de curat. Şi aici apărem noi. Prima companie de salubrizare de pe piaţa liberă din Bucureşti. O companie unde contează performanţa şi calitatea, ca la o maşină nemţească. Suntem o maşină de făcut curat. Nu ascundem gunoiul sub preş şi nici nu îl dăm în grădina altuia, ci îl colectăm, depozităm, transformăm, reciclăm, în mod responsabil.

Colectare şi transport deşeuri municipale

Ce colectăm?
Absolut tot ce înseamnă deşeuri menajere, din gospodării şi instituţii.
Cum colectăm?
Ne strecurăm peste tot cu autospeciale mari sau mici, capabile să intre şi în cele mai înguste curţi, alei sau ganguri.

În ce colectăm?
În europubele, containere şi presscontainere de o mulţime de dimensiuni şi forme.
Reciclabile?
Da. Luăm, colectăm, prelucrăm, refolosim. Adică tot ce poate fi reciclat: hârtie, carton, plastic, PET, folie, sticlă, metalice feroase și neferoase. E important să faci asta, crede-ne! Tu aşează-le separat, iar noi le vom recicla.

Post-ul REBU Călărași și protecția mediului… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole