Reactualizare de PUG în Ideciu de Jos

Conducerea Primăriei comunei Ideciu de Jos, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra organizarii ședinței de dezbatere publică pentru proiectul de plan și raportul de mediu elaborate pentru Reactualizare Plan Urbanistic General (PUG) și Regulament Local de Urbanism aferent comunei Ideciu de Jos cu satele aparținătoare: Ideciu de Jos, Ideciu de Sus şi Deleni, la sediul Primăriei Ideciu de Jos, în data de 15 septembrie 2022, de la ora 16.00, cu participarea autorităților interesate de plan.

”Proiectul de plan și Raportul de mediu, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, județul Mureș, și la sediul titularului de plan, între orele 8.00 – 16.00. Comentariile și sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș sau prin fax la nr. 0265-314.985, e-mail office@apmms.anpm.ro, cât și la sediul titularului, până la data de 15 septembrie ora 12.00”, se arată într-un comunicat.

(Redacția)

Post-ul Reactualizare de PUG în Ideciu de Jos apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole