Ratele de incidență din localitățile mureșene

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis miercuri, 13 ianuarie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma modificării ratei de incidență în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat la data curentă, Hotărârea nr. 7, cu următorul cuprins:

,,Articolul 1 – Începând cu data de 14 ianuarie 2021, vor fi puse în aplicare măsurile stabilite prin HG nr. 1065/2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 14 decembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin raportare la rata de incidență cumulată a fiecărei localități, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, anexă care va fi actualizată în funcție de evoluția ratei de incidență la nivelul fiecărei unități administrativ – teritoriale. Articolul 2 – De aducerea prezentei hotărâri la cunoștința membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mureș și Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență răspunde serviciul de monitorizare a instituțiilor publice și situații de urgență din cadrul Instituției Prefectului – Județul Mureș”, se menționează în comunicat.

Situația ratei de incidență la 1000 de locuitori la nivelul localităților mureșene se regăsește în lista de mai jos:

Rata de incidență mai mică sau egală cu 1,5/1000 locuitori: Acățari, Aluniș, Albești, Adămuș, Bahnea, Băgaciu, Beica de Jos, Bereni, Batoș, Bălăușeri, Bogata, Breaza, Band, Brâncovenești, Ceuașu de Câmpie, Chibed, Chiheru de Jos, Crăciunești, Daneș, Eremitu, Ernei, Fântânele, Gălești, Gănești, Ghindari, Gornești, Gheorghe Doja, Glodeni, Grebenișu de Câmpie, Hodoșa, Hodac, Iernut, Ibănești, Ideciu de Jos, Livezeni, Luduș, Lunca, Lunca Bradului, Mădăraș, Măgherani, Mica, Miheșu de Câmpie, Miercurea Nirajului, Neaua, Nadeș, Ogra, Papiu Ilarian, Păsăreni, Petelea, Pogăceaua, Râciu, Răstolița, Saschiz, Sânger, Sângeorgiu de Pădure, Sânpaul, Sărățeni, Sovata, Șăulia, Șincai, Suseni, Stânceni, Sărmașu, Târnăveni, Tăureni, Valea Largă, Vărgata, Vețca, Viișoara, Vânători, Voivodeni, Vătava, Zau de Câmpie și Zagăr.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 2 – 15 ianuarie: Coroisânmărtin, Chețani, Crăiești, Sighișoara.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 5 – 18 ianuarie: Corunca, Cuci, Deda, Iclănzel.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 7 – 20 ianuarie: Reghin.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 8 – 21 ianuarie: Băla, Fărăgău, Pănet.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 12 – 25 ianuarie: Apold, Cucerdea, Cozma, Sântana de Mureș, Solovăstru, Suplac, Sângeorgiu de Mureș, Sâncraiu de Mureș, Sânpetru de Câmpie și Târgu Mureș.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 13 – 26 ianuarie: Cristești, Ațintiș, Gurghiu, Ungheni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 5 – 18 ianuarie: Bichiș.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 13 – 26 ianuarie: Rușii Munți.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul Ratele de incidență din localitățile mureșene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole