Rapid – FC Argeş Live video ora 21:45 în etapa a 4-a a SuperLigii. Dugandzic, titularizat din nou de Mutu. Echipele de start

Meciul Rapid – FC Argeş are loc sâmbătă, 6 august, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 4-a a SuperLigii. Rapid caută a treia victorie consecutivă, după ce a pierdut în prima etapă cu 1-0 la Cluj, în faţa campioanei CFR. FC Argeş are două succese pe teren propriu şi un eşec usturător la Sfântu Gheorghe.

Unde se joacă meciul Rapid – FC Argeş

Confruntarea Rapid – FC Argeş se dispută sâmbătă, 6 august, de la ora 21:45, pe stadionul Valentin Stănescu din Giuleşti, în etapa a 4-a din SuperLiga. Se va juca şi acest lucru nu miră pe nimeni, cunoscând entuziasmul fanilor giuleşteni, cu casa închisă, toate biletele fiind vândute deja de la începutul săptămânii.

A contat mult în stimularea interesului pentru acest meci faptul că Rapid vine după o mare victorie în deplasare, la Craiova, în faţa Universităţii din Conference League. Pentru antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, un meci cu Argeşul e mereu ceva special el fiind piteştean get-beget şi cel mai bun produs al fotbalului argeşean după Nicolae Dobrin.

Cine transmite la TV partida Rapid – FC Argeş

Partida Rapid – FC Argeş se joacă sâmbătă, 6 august, de la ora 21:45, pe stadionul Valentin Stănescu din Giuleşti, în etapa a 4-a din Superliga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. De asemeni, o mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Bucureşti este o vreme caldă, cu o maximă care va ajunge la ora amiezii la 34 de grade,  dar la ora partidei temperatura va mai coborî până la 28-29 grade, suficient încât să fie nevoie de pauze de hidratare pe reprize. Va conduce meciul din Giuleşti arbitrul Ionuţ Coza din Cernica. Evident, va fi în funcţiune sistemul VAR, dar rămâne de văzut dacă va fi nevoie de el.

Rapid l-a transferat pe americanul Măţan

Pentru meciul cu FC Argeş Adrian Mutu continuă să aibă aceleaşi probleme de lot apărute încă din prima etapă. Claudiu Bellu-Iordache, Romario Moise şi Jakub Vojtus nu s-au refăcut şi nici măcar nu au reintrat în grup pentru antrenamente, cel mai probabil urmând a reveni după pauza din septembrie a echipelor naţionale.

Deocamdată sub comanda lui Mutu a mai apărut un jucător, şi el format la Academia lui Gică Hagi, Alexandru Măţan, care revine în ţară după experienţa americană nu tocmai reuşită la Columbus Crew. Este un jucător tehnic, ofensiv, care poate ajuta Rapidul în acest compartiment. Rapid poartă discuţii şi cu fostul atacant al Clujului, francezul Billel Omrani.

Cote la pariuri la jocul Rapid – FC Argeş

Casele de pariuri acordă mari şanse Rapidului să bifeze al treilea succes la rând. 1,65 este cota pentru cele trei puncte în contul alb-vişiniiilor, în timp ce alb-violeţii din Piteşti au primit 6,00 pentru a produce o surpriză. Un gol marcat de vulturii argeşeni ajunge la cota de 1,75, mai mult decât victoria Rapidului.

În sezonul trecut bucureştenii au fost la pupitrul de comandă în ambele meciuri cu FC Argeş din sezonul regulat. Victorie în Trivale cu 1-0, gol Pănoiu, victorie cu 2-0 acasă, goluri Albu şi Stahl, ultimul plecat la UTA, primul ieşit din formula de bază. Dar Rapid a jucat apoi în play-out în timp ce piteştenii au prins în premieră un loc de play-off.

Echipe probabile

RAPID (4-3-3): H. Moldovan – Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ștefan – Kait, Crepulja, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, V. Costache. Antrenor: Adrian Mutu

FC ARGEŞ (4-2-3-1): Straton -Tofan, Cestor, M. Constantin, Latovlevici – Meza Colli, Rainov – Jakolis, Calcan, Ișfan – Bertrand. Antrenor: Andrei Prepeliţă

Absenţe

RAPID: Bellu-Iordache, Moise, Vojtus – accidentaţi

FC ARGEŞ: Şerban – accidentat

 

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole