Radare în “cascadă” pe DN1

La data de 04 iulie a.c., Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, împreună cu Serviciului Rutier Prahova, au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe D.N. 1, în sistem “Cascadă”, acțiunea având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

În cadrul activităților desfășurate au fost angrenați 32 de polițiști, 20 dintre aceștia fiind din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care au utilizat 7 aparate de măsurare a vitezei.

Pentru abaterile constatate, pe raza teritorială a județului Brașov, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 55.780 lei și au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adopte un comportament care să le confere siguranță în trafic și să respecte reglementările rutiere prevăzute pe sectorul de drum pe care rulează.

<p>Aceasta postare Radare în “cascadă” pe DN1 apare prima data pe Transilvania 365.</p>

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole